Sewer Robotics

Sewer Robotics

Krachtige Rioolrenovatie Technieken

Sewer Robotics is gespecialiseerd in het reinigen van pijpleidingen. We bieden krachtige rioolwaterzuiveringstechnologie en oplossingen om de moeilijkste reinigingsuitdagingen met betrekking tot riool-, water- en stormpijpleidingen op te lossen. Het grote aantal robots / machines is snel, krachtig, stabiel en nauwkeurig in het reinigen, snijden en repareren van pijpleidingen waar alleen machines gemakkelijk toegang toe hebben. De verschillende robots zijn ontwikkeld om oplossingen te bieden voor de verschillende problemen waarmee u mogelijk te maken krijgt met uw pijpleidingen. Ze zijn in staat om zachte en harde obstakels snel te verwijderen met behulp van een unieke hogedruk waterstraalsnijtechnologie. Ze kunnen laterale verbindingen herstellen en uitstekende kranen snijden met de hoogste precisie. Naast reinigen en snijden, zijn ze ook in staat om te inspecteren, UV-patchen en Spot Repair in een eenvoudige en duurzame bewerking.

Wij helpen u graag verder en adviseren u bij het vinden van het meest geschikte product voor uw situatie, neem nu contact met ons op!

High Pressure Water Jet Cutting Robots

High Pressure Water Jet Cutting Robots

Krachtig, precies en efficiënt

Sewer Robotics High Pressure Water Jet Cutting Robot is de beste oplossing voor snelle en nauwkeurige reiniging, voorbereiding voor CIPP-patching of relining en verwijdering van boomwortels, gestold vet, tuberculatie, kalkaanslag, cement, beton en calciumobstructies in storm, riool en waterleidingen. Water onder hoge druk is uiterst krachtig, nauwkeurig en efficiënt, wat een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaart bij uw rioolrenovatie.
> Lees meer
Lateral Reinstatement Cutting & Protruding Taps

Lateral Reinstatement Cutting & Protruding Taps

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Sewer Robotics Cutter Robots zijn voorzien van krachtige cuttermotoren, geweldig zicht op de camera met lensreinigers en zeer precieze en gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor extreem snel herstel van laterale verbindingen in storm-, riool- en waterleidingen. De water aangedreven (optioneel elektrisch) Sewer Robotics Cutter Robots zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
> Lees meer
Inspection & Spot Repair

Inspection & Spot Repair

Professioneel gereedschap voor inspecties en reparaties

Sewer Robotics Pipe Inspection and Spot Repair Robots zijn voorzien van een pan & tilt-camera voor gedetailleerde CCTV-camerainspecties en een luchtkoppeling voor directe aansluiting op UV-patching en spotreparatie packers voor pijpreparaties. De pijpinspectie- en spotreparatiemodule worden bevestigd aan dezelfde multifunctionele robot die wordt gebruikt voor pijpreiniging en lateraal herstel.
> Lees meer